1275341630_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1275341447_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä yksi hyytelökakun malli. Ystävätär oli tulossa käymään ja pitihän sitä kakkua värkätä. Pohjana Digestivemurut, välissä kuningatar- ja joku muu mousse vahvistettuna liivatteella. Pinnalla Flora vispiä ja pari marenkiruusua (ei kovin onnistuneita kun levisivät uunissa vähän liikaa), sokerimassasta tehtyjä ruusuja sekä pikkukukkasia. Suklaaperhosten ja korinpohjapunoksen ohjeen löysin Kinuskikissan sivuilta (hänelle suuri kiitos vinkeistä).

Alemmassa kuvassa perhoset ja punos vähän lähempää kuvattuna.

 

 

1275341699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keksin laittaa suklaaperhosia munakennoon säilytykseen. Siinä ne pysyivät hyvin asennossaan ja kenno on helppo laittaa pakkaseen odottamaan käyttöä. Perhoset on sinisellä värillä värjättyä Pandan valkoista suklaata. Huomasin, että juuri tuo Pandan suklaa ei niin nopeasti jähmety kuin Brunbergin suklaa. Siinä jää vähän aikaa koristella esim juuri noilla nonparelleilla tai muilla jutuilla.

 

1275341740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1275341537_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä pääsi vähän mopo karkaamaan käsistä. Sisko oli tulossa kylään ja kahvipöytään täytyi saaha tarjottavaa. Tarkoituksena oli tehdä joku pikkujuttu, mutta näin siinä vaan kävi. Gerberat ja krookukset on tehty marsipaanista, muut koristeet sokerimassasta. Tietenkin muutama perhonenkin on päässyt lennähtämään kakun reunalle. Sen jälkeen kun opin tuon perhosten teon, on meillä jostain kumman syystä aina parvi perhosia pakkasessa.