Kevääseen sopii heleän vihreä kakku ja niinpä sitten tein tälläisen oman version. Pohjaksi paistoin kaakaokäärislevyn ja tein siitä kerrokset kakun pohjalle ja väliin. Täytteeseen sekoitin valkosuklaa-lime ja sitruunarahkaa, maustamatonta tuorejuustoa, Flora vispiä ja desin verran sokeria. Hyydytin liivatteella.
Pinnaksi kiehautin 1,5 dl Pisang Amon -likööriä jotta alkoholi poistuu. Sekoitin 4,5 desiin vettä, lisäsin limen mehun ja vajaan desin sokeria. Hyydytin 7 liivatteella.
Koristeina viimeinkin kaupasta löytyneitä pensasmustikoita, mansikoita, nektariini- ja limesiivuja sekä oikeita mansikan lehtiä ja kukkia. Reunapursotukset Flora vispiä.
Tässä vielä lähikuvaa pintakoristeista.
Kommentit