1275341508_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1275341378_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

On se tuo Kinuskikissa vaan oivallinen opettaja, tämäkin ohje on hänen sivuiltaan löydetty. Pohjaksi laitoin, niin kun aina paahtoleipäviipaleita. Periaatteenani on että pitää olla kahta erilaista leipää, esim vehnää ja jotain sekaleipäviipaletta tai ruisleipää. Se maistuu miun mielestä paremmalta. Välissä on metwurstia, piparjuurituorejuustoa, palvikinkkua. Ihan tarkalleen en muista mitä sinne laitoin. Reunoille tuorejuustoa, juustoraastetta, salaatinlehtiä ja retiisiruusuja (jonka vinkin sain Huomenta Suomen Maija Silvennoiselta). Pinnalle laitoin kinkku- ja metwurstisiivuja, kirsikkatomaattia, persiljaa ja kurkkua.

Tuo miespuolisko maisteli kakkua "laadun tarkkailumielessä" niin paljon, että piti jo toppuutella että toisillekin jäisi jotain. Aika hyvin upposi tuokin, ei tarvinnut montaa kertaa takaisin jääkaappiin laittaa.

Teinhän mie sitten anopillekin vapuksi samanlaisen, mutta siintä en muistanut ottaa kuvaa kaikessa tohinassa.