Jäi tuo edellinen epäonnistuminen niin paljon kaivelemaan mieltä, että oli ihan pakko kokeilla uudelleen. Tällä kertaa onnistuin vähän paremmin. Täydellinen tuo ei ole vieläkään, mutta olen huomattavasti tyytyväisempi tähän.

Onnelin  ohjeesta poiketen tein pohjaksi käärispohjan, josta leikkasin vuoan kokoisen pyörylän ja laitoin sen alimmaiseksi. Meillä on vähän tullut kommenttia, että nuo digestivepohjat on liian kovia, siksi vähän tälläinen pehmoversio. Lisäksi korvasin tyrnit ruusunmarjasosella. Muutoin ohje on periaatteessa sama.

Tällä kertaa onnistuivat lehdetkin ihan hyvin kun käytin marja-aronian ja mustaherukan lehtiä pohjana. Ja tietenkin runsaasti suklaata pinnalle. Aiemmasta kokeilusta huomasin, et kurttulehtiruusun lehti on sen verran karhea alapuoleltaan, että suklaa ei millään irronnut siitä.

 

Ja sitten viipalekuva. Ei ollenkaan samanlaista valumista kuin edellisessä. Kuvasta näkyy hyvin tuo käärispohja vähän muruisena. Pohjaa ei tarvinnut kostuttaa millään, koska kosteus tuli noista ylemmistä kerroksista.