Nyt kun näitä kakuntekeleitä on tässä viime aikoina tullut niin paljon tehtyä, nii pitää sitä välillä saaha aikaiseksi jotain muutakin. Tuon puoliskon siskontytöille on aina niin kiva neuloa kaikenlaista, kun näitä omia tyttöjä ei ole. Tuliaisiksi menikin sitten tämänlaiset valkoiset bolerot. Lankana Novitan Miami ja reunuksissa Novitan Kide. Ohje on jälleen kerran sovellettu Suuri Käsityölehden 4/2009 numerosta.

 

Luulen, että kaikki tytöt (mie ainakin) tykkää kimalteesta ja reunukseen virkkasin vähän blingblingiä. Alun perin oli ajatus tehdä koko bolero tuosta kide-langasta, mut ajattelin että nuo paljetit saattaa tuntua vähän epämukavalta jos niitä on koko neuleessa.

 

Sitte virkkasin Puro Batik langasta tilkkupeiton isoäidin neliöillä. Taustakankaana vanhaa lakanakangasta. Saa sitten lähipiirin pienin jäsen ottaa vaikka päiväunia peiton kanssa.

 

On näköjään jäänyt päivittämättä myös samaiselle pikkumiehelle tehdyt tossut ja myssyt. Eli tässä tälläiset tuotokset. Lankana puuvilla, joka on jostain muusta neuleesta jäänyt yli.