Jääkaapissani on jo jonkin aikaa ollut karpalotuorejuusto odottelemassa käyttöä ja nyt siihe tulikin hyvä tilaisuus kun vanhempani tulivat päiväkahveille. Pohjana ihan perus digestive, jota jälleen pehmensin ruokaöljyllä. Keskelle tein sydämen muotoisella irtoreunavuoalla sydämen, johon laitoin karpalotuorejuustoa ja purkin Flora vispiä. Hyydytin seoksen 4 liivatteella. Reunoille vatkasin Philadelphia-tuorejuustoa ja kermaa, desin sokeria ja pari teelusikallista vanilliinisokeria. Lisäsin sulatetun valkosuklaan ja hyydytin 3 liivatteella.



Pinnalla karpalo-puolukkamehusta tehty kiille, joka myöskin on hyydytetty 6 liivatteella. Koristeeksi laitoin karhunvatukoita, joita vähän pyöräytin tomusokerilla.



 
Tässä vähän sivukuvaa kakusta.


Ja sitten viipalekuva. 
 

Aika kiva yhdistelmä tuo valkosuklaa ja karpalo, suosittelen wink