Sain sitten viimein kokeiltua tuota charlottaa itsellekin kun tuo edellinen meni muualle. Nami-hiiri antoi vinkin sinisävyisestä koristelusta ja olihan sitä kokeiltava. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty täytteeseen aprikoosia ja maitorahkaa, mut mie laitoin persikkaa ja valkosuklaa-limerahkaa. Kuorrutukseen olisi pitänyt laittaa valkosuklaata, se unohtui ostaa ja niinpä jätin sen pois ja korvasin senkin valkosuklaa-limerahkalla.

Koristeeksi siniseksi värjättyä Flora vispiä ja tuota valkosuklaarahkaa. Reunakoristetta piti yrittää paikkailla kun tietenkin kermassa oli ilmakuplia, jotka sitten ikävästi levisivät. Siihen en oikein ole tyytyväinen.

Ruusu on sokerimassaa, lehdet marsipaania. Tietysti pinnalle piti laittaa vielä nonparelleja ja kultahilettä.

Kakusta tuli aika korkea, kun tein sen leivontakulhoon. Syömisen ja leikkaamisen kannalta helpompi olisi laakeampi ja matalampi astia, mut mennään nyt tällä.

1291145598_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä vielä lähikuvaa ruususta.

1291145648_img-d41d8cd98f00b204e9800998e