Taisi tuo edellinen kirjoitus hävitä jonnekin avaruuteen, joten pitää yrittää uudemman kerran angry.

Vietettiin viime viikonloppuna tuon vanhimmaisen yhdistettyjä synttäri / läksiäisiä ja kyllähän sitä taas piti keittiössä hääräillä.
Tällä kertaa menin vähän siitä mistä aita on matalin, eli kaivoin pakkasesta käärispohjan suikaleita ja kieputin ne kakuksi. Paistoin lisäksi tumman pohjan ja laitoin vuorotellen molempia, tuli kiva pystyraidallinen kakku. Kostutus mango-appelsiinemehulla, välissä suklaa- ja mangomousset. Pinnalla suklaakinuski ja Flora vispipursotukset. Koristeetkin on vanhaa varastoa.

Tuli jälleen kerran aika kiire kakun teossa, kun vieraita olikin tulossa päivää aikaisemmin kuin olin ajatellut. Sainpas kuitenkin ajoissa valmiiksi.
 
Ja sitten se viipalekuva, kun muistin sellaisen ottaa. Tämän verran jäi kakkua tähteeksi synttäreiltä.Toiseksi tarjottavaksi tein mokkapaloja. Niitä ei olekaan tullut tehtyä varmaan vuosiin ja kyllä nyt muistan miksei. Oli nimittäin ihan älyttömän makeaa kun tein mokkapäällystäkin ajattelemattomuuttani kaksinkertaisen annoksen. Ripottelin pinnalle Wienernougat murusia. Yksi kulma piti jättää vapaaksi, koska vanhimmaisen tyttöystävä ei voi syödä pähkinää eikä mantelia.Suolaisena tarjottavana oli kinkku-metukkapiirakkaa, josta ei sitten tullu otettua kuvaa. Ja lisäksi pikkuleipiä ja tuc-keksejä

 
 *  *  *  *  *
 
Seuraavaksi on kait leivottava nuorenmiehen tupaantuliaisiin jotakin. Vähän on haikea olo kun lapset lentää pesästä, mut onhan sitä aikanaan itekin muutettu kotoa pois broken heart.