Rakas kummityttöni sai vauvan vähän aikaa sitten ja nyt oli ristiäisten aika. Oli suorastaan kunnia tehdä kakut pienen prinsessan ensimmäiseen suureen juhlaan. Täytekakussa 8 munan peruspohja, täytteenä mansikka- ja mango-passionmousse, kostutus appelsiini-mangomehun ja limpparin sekoituksella. Pinnalla marsipaani-sokerimassa ja Flora vispi. Koristeet sokerimassaa ja vauva marsipaania, jonka värjäsin Tarjuskan ohjeiden mukaisesti. Ihanan aidon värinen vauva tuli suurinpiirtein hänen ohjeillaan.
Laitoin vauvan ruusunlehtien sisään ja tein muut koristeet sokeri- ja kaulintamassasta.
Ilmeisesti olin onnistunut, koska kaikki ristiäisvieraat ihmettelivät että kuinka voi tehdä tuollaisen aidon näköisen vauvan. No täytyy tunnustaa, että itsekin olin kerrankin tyytyväinen tulokseen.Tässä vielä lähempää kuvaa koristeesta. Aika ihanan nimen olivat vanhemmat valinneet lapselleen.


 
 
Tässä vielä päätykuvaa kakusta.


Oli aika mukava kuulla että ristiäisvieraat tykkäsivät kakun ulkonäöstä ja mikä parasta, maku tuntui miellyttävän kaikkia vieraita. Olen siis onnistunut tekemisessäni smiley

 
heart  heart  heart
 
Samaan matkaan lähti myös voileipäkakku.Pinnalla ohuita kinkku- ja metvurstiviipaleita, kurkkua, persiljaa, jääsalaattia ja cheddarjuustotähtiä.

 
No en halua itseäni kehua, mutta kerrankin meni kaikki niin kuin pitikin ja olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Ristiäisvieraat tykkäsivät ja se oli tarkoituskin blush
 
 
 
Oikein paljon onnea vielä nuorelle perheelle ja Adalle heartheartheart