Miulle tulee taas yksi vuosi mittariin -eli täytän siis jälleen 25 vuotta- tuossa parin päivän päästä. Mutta kun silloin on muuta ohjelmaa, kahviteltiin vähän etukäteen.
Kevääseen sopii heleän vihreä kakku ja niinpä sitten tein tälläisen oman version. Pohjaksi paistoin kaakaokäärislevyn ja tein siitä kerrokset kakun pohjalle ja väliin. Täytteeseen sekoitin valkosuklaa-lime ja sitruunarahkaa, maustamatonta tuorejuustoa, Flora vispiä ja desin verran sokeria. Hyydytin liivatteella.
Pinnaksi kiehautin  1,5 dl Pisang Amon -likööriä jotta alkoholi poistuu. Sekoitin 4,5 desiin vettä, lisäsin limen mehun ja vajaan desin sokeria. Hyydytin 7 liivatteella.
Koristeina viimeinkin kaupasta löytyneitä pensasmustikoita, mansikoita, nektariini- ja limesiivuja sekä oikeita mansikan lehtiä ja kukkia. Reunapursotukset Flora vispiä.


 


Tässä vielä lähikuvaa pintakoristeista.

 
Tein kakun suurimpaan reunavuokaan, mitä miulta löytyy eli 28 cm halkaisijaltaan ja ihan melkein koko kakku meni yhtenä päivänä. Vain pikkupala jäi vielä tähteeksi. Täytyy kyllä myöntää että oli aika hyvää cheeky.