Näin Canelian keittiössä ihanan omenapiirakan ohjeen ja pitihän sitä heti kokeilla, niin syötävän hyvältä näytti. Tällä kertaa tein lähes täysin hänen ohjeellaan, ainoastaan tuon valkosuklaa-limerahkan jouduin korvaamaan vaniljarahkalla, koska sellaista sattui jääkaapissa olemaan. Oikein mainiosti vaniljainen makukin sopii omenan kanssa.

Piirakasta tuli todella mehevää ehkä juuri tuon rahkan ansiosta, enpä ole aiemmin tullut ajatelleeksikaan että sitä voisi käyttää. Nyt tiiän senkin asian.

Ohjeesta hieman poiketen ripottelin pinnalle hieman hienoa sokeria paistamisen jälkeen. Se on tietysti makuasia, mut nuo mein omenat on sen verran hapokkaita, että ajattelin vähän tasata makua.

1286137122_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tämä ei oikeestaan kaipaa muuta kun vähän vaniljakastiketta ja makunautinto olis aika lailla siinä.

1286137194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e