Tuli tuossa naistenviikon päätteeksi vieteltyä nimppareita ja tein tarjottavaksi ihan perus viiden munan täytekakun. Väliin laitoin vadelma- ja valkosuklaa-nougatmousset. Kostutus sitruuna-limemehulla. Pinnalla Flora vispi, mansikat ja sokerihuurrettuja mustaviinimarjan lehtiä. Viimeistelin mansikkapinnan hyytelösokerikiilteellä.

Jotenkin tuntuu, että tässä on viime aikoina tehty niin paljon kaikenlaisia kakkuja, etten jaksanut kovin paljon tähän panostaa. Kerman alta vähän pilkottaa epäonnistuneet suklaareunukset. Ne levisivät niin ikävästi, etten viitsinyt jättää niitä näkyviin.

 

Toiseksi tarjottavaksi kaivoin pakkasesta valkosuklaisen jäädykkeen. Täytettä jäi itse asiassa niin paljon yli tuosta aiemmasta ohi on -kakusta, että laitoin sen vuokaan ja pakkaseen oottelemaan käyttöä.  Pinnalla oikeita orvokin kukkia, sokerimassalehtiä ja vähän kullanvärisiä nonparelleja.

Yritin Kinuskikissan ohjeilla tehdä kandeerattuja orvokkeja, mutta jostain syystä ne menivät kuivuessaan ihan kurttuun, eikä näyttäneet ollenkaan niin hyviltä kuin hänellä. Niinpä sitten piti tyytyä kukkiin sellaisenaan.