Työpaikalla vietetään esimiehen synttäreitä ja kahvitarjottavaksi lähtee tämänmoiset kakut. Pohjana kaksi vaaleaa ja kaksi tummaa käärispohjaa. Välissä kuningatar- ja mango-passionmousset, joihin laitoin pari liivatetta per kerros tukevoittamaan täytettä. Lisäsin vielä raikkautta tuomaan sipaisun lemon curdia kerrosten väliin. Osaan väleistä laitoin lime curdia, koska tuo lemon sattui loppumaan. Kostutus sitruuna-limemehun ja limpparin sekoitusta.

Kokeilin ensimmäistä kertaa laktoositonta Rainbow-kermaa, enkä kyllä ollut kovin tyytyväinen kerman käyttäytymiseen. Tuntui että valahtaa tosi nopeasti kakun päältä pois, eikä kestä huoneenlämpöä juuri lainkaan. Oli pakko vatkailla melko pienissä erissä, kun se meni niin nopeasti velliksi. Siksi ei kermapinta ole kovin onnistunut.

Pinnalla sekoitus vihreää marsipaania ja Oetkerin sokerimassaa. Kukat ja lehdet sokerimassaa ja synttärilukema punaiseksi värjättyä valkoista suklaata. Vaatii vielä aika paljon harjoittelua tuon suklaan kanssa temppuilu, tosi vaikeeta kun ei voinut ottaa kädelle tukea mistään.

Kakuista tuli lopulta hirmu suuria, tarjottimen kokoisia, mutta niitten pitäisi riittää 60 hengelle. Mie olen tosi huono arvioimaan kuinka paljon pitäisi olla että riittää kaikille eikä lopu kesken. Parempi sitten tehä riittävästi kuin liian vähän.

1305486842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä lähempää kuvaa koristeista. Vahvistin lehtiruotoja vihreällä elintarviketussilla, se antaa vähän elävyyttä lehdille.

1305486885_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä sitten aikaansaannokseni kokonaisuudessaan. Kätevästi sain aikaa kulumaan näitä puuhastellessa

1305486793_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

P.s. Muistathan arvonnan, vielä on aikaa osallistua.