On jäänyt päivittämättä muutamat neuleet, joita olen tässä joutessani neulonut. Ensimmäisenä vaaleansininen palmikkohaalari, joka on siskon pyynnöstä tehty. Ohje on vanhasta Novitan vauvaneuleet -vihkosesta. Lankana Svarta Fårets Baby.

Tässä edestä päin. Ohjeessa napit olivat takana, mut luulen että on mukavampi pukea edestä auki olevalla napituksella. Tähän samaan sarjaan on vielä tulossa myssy samalla palmikkokuviolla, kunhan saan sen tehtyä.

 

 

Toisena on asukokonaisuus rakkaalle kummitytölleni, joka odottaa vauvaa. En vielä neulomisvaiheessa tiennyt kumpi on tulossa, joten otin vähän varman päälle tuolla valkoisella lankavalinnalla. Enhän mie sille minkään mahda, jos puikot hehkuu punasena kun ne haluaa päästä toimiin. Vähän sitten karkas mopo -jälleen kerran- käsistä ja teinkin sitten koko asuston . Siitä sitten syntyi haalari, myssy, sukat, tossut ja kaulaliina. Itse asiassa myssyjä tuli kaksin kappalein kun ensimmäisestä tulikin vähän liian suuri. Mut ei se mitään, kaitpa tuolle joskus käyttäjä löytyy. Tossuista puuttuu vielä ruusuke, mutta sen ehtii vielä.

 

Alemmassa kuvassa lähikuvaa kaulaliinasta. Ohjeen otin jostain Käsityölehdestä ja kuvio on omaa sovellusta. Lankana Novitan Milla.