Ainoa tätini täyttää vuosia karkauspäivänä ja hän pyysi tekemään kakkua päivilleen. Kokeilin ihan harjoitusversiona tälläisen mangososeella päällystetyn kakun. Aikaisemman kokemuksen perusteella olin aika epäileväinen tuon pinnan onnistumisesta. On sitä joskus käynyt niinkin, että päällys on valahtanut kokonaan kakun sisään ja sitten on pitänyt keksiä äkkiä se suunnitelma C (eli ei suunnitelmaa ollenkaan).

Pohjana kahden munan peruskakku, täytteenä kuningatarrahkaa johon sekoitin purkillisen Piltti kuningatarsosetta ja vahvensin liivatteella. Pinnalla siis n. 5 dl mangososetta, jota hyydytin viidellä liivatteella. Pursotuksessa laktoositon vispikerma ja hyväksi havaitut ruusureunat. Koristeluun ei sen kummemmin ollut tarkoituskaan panostaa ja nii sitte ripottelin reunoille ja pinnalle vähän kultahilettä.


Vähän ikävästi valuu limpparikostutus alle kun kostutin hieman liikaa. Mut tämähän olikin koekakku, oikeassa yritän kostutella maltilla.
 Olikin sitten loppujen lopuksi ihan hyvä, että tuli tehtyä tälläinen versio. Tuo vanhimmainen toi tyttöystävänsä ensimmäistä kertaa näytille ja oli ihan kiva laittaa kakkua pöytään. Muutenkin sattui olemaan sellainen vierailuviikonloppu, että joka päivälle oli joku vieras käymässä. Välillä menee pitkiä aikoja, ettei juuri kukaan käy kylässä ja sitten ne tulee kaikki samaan aikaan smiley.