Appiukko täytti vuosia ja tein hänelle tälläisen jo moneen kertaan hyväksi havaitun voileipäkakun. Toiveena oli juustoinen versio ja sitä tämä kyllä on, kuten ehkä huomaatte. Pohjana vehnä- ja ruispaahtisviipaleet. Välissä oma sekoitus kinkkusuikaleita, piparjuurituorejuustoa, ranskankermaa ja maustamatonta tuorejuustoa. Toiseen väliin laitoin savuporosulatejuustoa, savukinkkusuikaleita, vähän maksapasteijaa ja maustamatonta tuorejuustoa. Kostutus lihaliemellä.
Pinnalla Pohjanpoika-sulatejuuston ja maustamattoman tuorejuuston sekoitus. Siitä tuli vähän turhankin juoksevaa ja meinasi valua kokonaan kakun pinnalta pois. Reunoilla emmental-juustoraaste. Koristeina jääsalaattia, kinkku- ja metukkasiivuja, kurkkusiivuja, vehnänversoja ja cheddarjuustotähtiä.

Miulla on tapana maistattaa tuolla puoliskolla aineksia ja hän sitten antaa tuomionsa että kaipaako joku juttu vielä jotain lisää vai kelpaako sellaisenaan. Tällä kertaa kaikki ainekset kelpasivat hyvin ja luotin sitten hänen makuunsa.
 Hyvin maistui synttäriväelle, eikä kakusta jäänyt kuin pieni pala seuraavaan päivään. Pöydässä oli tietenkin kaikenlaista muutakin tarjolla ja saatiinkin sitten olla ihan ähkynä koko loppuilta smiley.
Onnittelut vielä 75-vuotiaalle.