Ystäväperheessä vietettiin jonkinmuotoista perhejuhlaa ja pyynnöstä tein sitten tämänlaiset kakut. Toiveena oli samanlaiset kakut, joita oon aiemminkin tehny jo muutamaan kertaan.

Täytekakun välissä tutut valkosuklaa-nougat ja vadelmamousset. Kostutus sitruuna-limemehulla. Pinnalla Flora vispi ja marsipaanipäällys. Kukat sokerimassaa ja ripaus kultahilettä. Tällä kertaa sain aika hyvin tuon marmoroinnin onnistumaan ja oonkin siihen ihan tyytyväinen.

Kakusta tulikin nyt aika kesäinen, mut eikös tämä elokuu ole vielä kesäkuukausi. Vaikka sitä on vähän vaikea viime aikaisten ilmojen perusteella uskoa.

 

Toisena toiveena oli voileipäkakku. Olen tykästynyt tuohon hyydytettävään versioon kun se on niin helppoa ja suht nopeeta valmistaa. Tällä kertaa lisäsin täytteeseen kinkun lisäksi vähän metvurstikuutioita makua antamaan.

Ehkä toistan taasen itseäni tekemällä taas jo moneen kertaan esitellyn kakun. Lupaan että teen vielä jossain vaiheessa muunkin laisia voikkareita. Aika aikaa kutakin, niinhän sitä sanotaan.

Hyvin olivat kuitenkin kelvanneet vieraille .

 

Tässä lähikuvaa koristeista. Oon aina ihastellut muiden blogeissa tomaatista tehtyjä ruusuja. Se ei ollu ihan helppoa tai sitte miulla on ihan liian tylsä kuorimaveitsi millä yritän noita tomaatteja kuoria. Loppujen lopuksi piti käyttää terävää veistä että sain jonkunlaisen kuorensuikaleen irrotettua, höh