Meille oli tulossa vieraita ja selailin erilaisia ohjeita, mitä hyvää sitä tarjoisin kahvin kera. Löysin sitten Pullahiireltä ihanan mangokakun ja ei kun sitten sitä kokeilemaan. Mukailin ohjetta vähän, korvasin tuorejuuston maustamattomalla turkkilaisella jugurtilla  mutta pintakerros on mango-banaanismoothiesta tehty ja kakkupohjaa kostutin hieman sitruuna-limemehulla. Oli muuten aika hirmu hyvää .

Pinnalle koristeeksi valkosuklaaspritsauksia. Kun ei mielessä ollut sen kummempaa kuvaa, pursottelin suklaata vähän miten sattui. Kuvioista tulee mieleen sitten lähinnä ilotulitusraketti. Reunapursotukset Flora vispillä.

 

Suolaisena tarjottavana oli savuporo- ja savulohitäytteisiä tortillarullia. Alkuperäisen ohjeen nappasin Kinuskikissalta. Kaupassa ei vain sattunut olemaan juuri sillä hetkellä rullarieskaa, joten piti soveltaa ja kokeilla tortillalla. Hyvin onnistui näinkin. Tätäkin ohjetta muokkasin hieman. Lisäsin savupororouheen joukkoon savuporosulatejuustoa. Aluksi täyte maistui aika suolaiselta, mutta tortillati imivät hyvin liiallista suolaa ja seuraavana päivänä rullat oli oikein hyviä. Tässä kuvaa molemmista rullaversioista.

 

Ja tässä savupororullat.

 

Ja sitten lohirullia. Kuva on epätarkka, mut toivottavasti ei suuresti haittaa .