Lähipiirissä vietettiin ristiäisiä ja miun tehtäväksi jäi kakkujen teko. Tein kaksi samanlaista 7 munan kakkupohjaa. Väliin laitoin mansikka- ja valkosuklaa-nougatmoussea sekä pienen sipaisun limecurdia. Kostutus sitruunalimemehun ja limpparin sekoituksella. Pinnalle Oetkerin sokerimassaa, jota värjäsin sinisellä pastavärillä. Pursotukset Flora vispiä. Koristeet sokerimassaa. Kakun päältä puuttuu hieno vauvakoriste (täällä ) kun ei sitten tullut kuvattua kakkua koristeen kanssa. Nappaankin siskon ottaman kuvan kun hän älysi sellaisen ottaa.

 

Mukaan lähti myös kinkku- ja lohivoileipäkakku. Molemmissa on vehnä- ruispaahtoviipaleet pohjana. Kinkkukakun kostutin lihaliemellä, väliin kinkkusuikaleita, piparjuuri- ja ruohosipulituorejuustoa. Toisena täytteenä maksapasteija, jota notkistin creme fraishella ja maustamattomalla tuorejuustolla. Pinnalla savuporosulatejuusto-ruohosipulituorejuustoseos. Se olikin aika hyvä yhdistelmä. Koristeet ohuita possunleikkeitä, kurkkua, herneenversoa ja jääsalaattia.

 

Lohikakun kostutin kasvisliemellä. Täytteeseen laitoin kylmäsavukirjolohta, johon sekoitin ranskankermaa, smetanaa ja vähän ruokakermaa notkistamiseen. Toisena täytteenä savukalatahna, smetana ja ruohosipulituorejuusto. Pinnalla sekoitus maustamatonta ja ruohosipulituorejuustoa. Koristeet graavilohta, tilliä, sitruunaa ja jääsalaattia.

 

Olivat ilmeisesti maistuvia, koska niin hyvin tekivät kauppansa.

 

Onnea vielä Leeville ja vanhemmille