Työkaverin poika sai opinnot päätökseen ja tein juhliin täyte- ja voileipäkakut. Täytekakku on tehty ihan peruskääretorttulevyistä. Välissä hyväksi havaitut mansikka- ja mango-passionmousset. Ihan täysin tyytyväinen en pinnan koristeluun ole, kun kinuski jäi jostain syystä rakeiseksi eikä sitten halunnut tasoittua nätisti frown. Koristeena kermaruusut, marsipaanilehdet, kimallegeeliä -kun en taaskaan muistanut ostaa valkoista suklaata.Alkaa vissiin olemaan taas nämä kesäongelmat tuon kerman kanssa, kun se meinasi löystyä täysin ennen aikojaan. Kakkua sai juoksuttaa kylmään koko ajan. No sain lopulta jonkinlaisen tekeleen aikaiseksi, parempaakin olen pystynyt mut taas tällä kertaa mennään näillä mitä on blush.


 
Mukaan lähti jo monesti tehty kinkku-metukkakakku. Samanlaisia olen tehny muutamia kertoja aikaisemminkin. Hyväksi havaittu ohje, mitä sitä suuremmin muuttamaan. Tosin miulla ei yleensä koskaan tule kahta samanlaista kakkua, aina on joku asia erilainen.

 
Ja jos  erilaisuutta haetaan... Oon jo pitkän aikaa halunnut kokeilla kurkusta tehtyä ruusua. Joskin tuo puolisko sanoi ettei tuo näytä ruusulta, mut miusta se on hieno. Nyt en valitettavasti muista keneltä vihjeen bongasin, jos joku tunnistaa omakseen, saa heittää miuta viestillä. Näitä teen enemmän kunhan sopiva tilaisuus taas tulee.

 
Toivottavasti maistui juhlaväelle smiley
 
*  *  *
 
Löytyihän se paikka mistä tuon kurkkuruusun nappasin, Nami-Hiiri on niin näppärä käsistään ja hänellä olen tuollaisen nähnyt. Kiitos hänelle ohjeesta yes