Meillä on tapana vanhempien kanssa viettää isänpäivää ja heidän hääpäiväänsä samoilla juhlilla, tämäkään vuosi ei tuonut poikkeusta siihen asiaan. Tein vanhemmille yhdistetyn isän- ja hääpäiväkakun.

Pohjana digestive, jota vähän pehmensin ruokaöljyllä. Väliin sekoitin Flora vispiä, maustamatonta rahkaa ja tuorejuustoa, sitruunatuorejuustoa ja mansikkaa. Hyydytin neljällä liivatteella. Pinnalla mansikkakiisseliä, jonka väriä vähän syvensin kirkkaan punaisella pastavärillä. Hyydytykseen neljä liivatetta. Koristeina valkosuklaaspritsaukset, kermaruusut, marsipaanilehdet ja kimalletta.

Tässä lähikuvaa ruusuista

 

Pitihän sitä tuolle puoliskollekin kakku tehdä. Pohjana kolmen munan peruskakku, välissä valkosuklaa-nougatmousse, johon lisäsin vielä rouhittua valkosuklaata. Hyydytin liivatteella ja kostutin sitruunalimpparilla. Pinnalla samaa mansikkakiisseliä kun ylemmässäkin kakussa.

Sain viimeinkin aiheen kokeilla monilla ihastelemaani ruusukereunusta. Tykästyin siihen kovasti ja aionkin käyttää jatkossakin tuota. Aika hyvän näköistä ja helppoa.