Työkaveri täytti vuosia halusi tarjota vähän myöhästyneet syntymäpäiväkakut työpaikalla ja hänen pyynnöstään tein sitten tälläiset. Tarjottimen kokoiseen kakkuun paistoin neljä kääretorttupohjaa. Väliin laitoin kuningatarhilloa ja vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, johon lisäsin vanhan ajan vaniljakastikejauhoa. Kostutin vadelma-mansikkamehulla. Pinnalla Flora vispi ja koristeet sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta, jonka sitten ite värjäsin. Laitoin vielä pinnalle rypäle-mandariiniraidan antamaan vähän väriä ja viimeistelin hyytelösokerilla.
Tässä reunapursotuksia. Sitä ihanaa ruusukoristetta ja kultaisia nonparelleja. 
Ja sitten koristeita vähän lähempää...
Alla näkyy taas hieman leivinpaperia, kun piti vaan kuvata nopsasti ja laittaa koristeet vasta vähän ennen tarjoilua paikalleen. Varakakuksi tein seitsemän munan pyöreän kakun. Välissä samat täytteet kun ylemmässäkin.
Suklaa ei tällä(kään) kertaa käyttäytyny niin kun olis pitäny ja siksi spritsaukset on niin epätasaisia. Aika ärsyttävää kun ensin ei meinaa tulla pursotuksesta mitään ja sitten putsahtaa iso möntti kerralla blush.Pinnalla vaaleanpunaisia koristerakeita.

 

 

Tarjottimen kokoinen kakku meni päiväkahvilla kokonaan ja toisesta jäi pieni pala seuraavaksi päiväksi.

Onnittelut vielä sankarille smiley