Anopin pyynnöstä tein hänelle jo tutuksi tulleen kinkku-metukkavoikkarin. Tällä kertaa tein myös samanlaisen itsellekin, sai tuo puoliskokin sitten maistella muutakin kuin täytettä. Alunperin ohje on Kinuskikissalta ja kuten on tapoihini kuulunut, muuttelin ohjetta hieman. Leipänä käytin graham- ja vehnäpaahtoleipää. Täytteet on kuten alkuperäisessä ohjeessa, mutta pinnan pursotukset tein Flora vispistä, maustamattomasta ja piparjuurituorejuustosta vatkatulla vaahdolla. Reunoille tuli mozzarellajuustoraastetta.

Olisi pitänyt laittaa vähän enenmmän makua tuohon pintaan, se maistui vähän liian paljon pelkälle kermalle. Pinnalla olevat metukat ja muut mausteet vähän korjasivat makua, mut tällä mennään tällä kertaa.

1296334482_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä meille itselle jäänyt versio. Se on lähes samanlainen kuin yllä, ainoastaan pinnalle ripottelin vähän ruohosipulia tuon toisen kakun persiljan sijaan.

1296334621_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hieman vielä kulmakuvaa itselle jääneestä kakusta.

1296334675_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen tehnyt näitä jo muutamia kertoja, mutta nyt vasta pääsin ite maistelemaan valmista kakkua. Oli kyllä tosi hyvää!